2011. november 20., vasárnap

Helyzetkép....

Hogy van az hogy egy hatalmas fűzőalátét alsó 5cm-én vagyok képes csak fűzni??? És hogy van az hogy a többi cucc csak tolódik fölfelé??? És hogy van az hogy az alátét körül szintén 5cm sávban még sok egyéb cucc helyezkedik el... ami már "lefolyt". És hogy van az hogy az alátéten nem tud egyszerre csak az lenni amit csinálok??? És hogy van az hogy ha rendet is rakok, valamiért 3,5 perc múlva ugyanez a helyzet???
Akkor most hogy is van ez??? Ez csak nálam van így???

19 megjegyzés:

Kriszti írta...

Nahát, mintha csak az enyémet látnám :)

kkati írta...

Azt hittem az én alátétemet fotózta valaki. Ugyanígy néz ki az is, és ha rendet rakok, az is csak max. egy egy napos kaland.Örülök, hogy nem csak nálam van ez így.

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

:))))
Nem, nálunk a konyhaasztal szokott így kinézni. Mellesleg eszünk is rajta néha...

Erga írta...

Meg akarlak nyugtatni ez nálam is így van.Én cipős dobozokba rakom az alátéteket és azokban vannak az éppen folyamatban lévő munkáim, most jelen pillanatban legalább6-7 db cipős doboz van forgalomban, Van amelyik a hálóban, van amelyik a nappaliban, étkezőben és legutóbb a gyerek szobájában is volt míg ki nem paterolt onnan.Így van ez mindenkinél, én már ezen nem is bosszankodom, elég ha a családom néha mérgelődik miatta. :-)))))

Ágota írta...

Azt hittem ez csak velem fordul elő mindig. :)
Lepakolok és valahogy mindig tömegjelenet lesz a tálcámon. Persze én kiigazodok, de egy idő után nem lehet több dolgot lerakni rá :):)
Odarakok valamit, hogy ez is kelleni fog, meg ez is... aztán jön a káosz. :):):)

Sviro (Ildi) írta...

Nálam is mindig ez a helyzet. Próbálgatom a színeket, ez nem jó, az meg úgy nem jó és végül azt veszem észre, hogy egy centinyi helyem sincs már dolgozni :))) És az asztalon meg ezernyi gyöngy. Ilyenkor pakolás, rendezés, és indulhat újra.

Irén írta...

Aranyosak vagytok! Ugyanezt mondhatom el én is! ... és honnan van mindig 3-4 félmarék összekeveredett gyöngy??? Hogy kerülnek ki a saját kis dobozkájukból???

ekszerlada írta...

ÁÁÁÁÁÁÁáááhhh dehogy:)))Látnád nálam mi van te jóóóó ég:)))Kiváncsian várom,hogy milyen lesz ez a csodás valami:)))

Krisztina írta...

Most azért megnyugodtam :DDD

Aszittem csak én vagyok ilyen csodabogár, hogy rendet teszek, és kb. fél napon belül megint gyöngyös csatatér van a kihúzható klaviatúra tartó polcocskámon.

Kint van még egy előző projekt maradék gyöngyei, akkor a következő válogatásé, de közben lehet belefogok másikba, és a hozzávalók ahhoz is ott dobzódnak a 60x40 cm-es kis lapon.

Ja! és a felső sávban még rajta van 3/4 részben a klavi - a többi része már lelóg róla, + az egér is :DDD

Edit írta...

Most kicsit megnyugodtam hogy nem csak velem van ez így. Lehet hogy ezt a bejegyzést érdemes megmutatnom a páromnak nyugodjon meg ő is a nappali már csak műhely marad. :)))

Molnar Nusi írta...

Nálam mindig csak az van elől ami éppen kellhet! Csak egy a baj, minden kellhet, mert még nem tudom, hogy hogyan tovább, melyik a legjobb szín, vagy méret!
Már tervezem egy olyan kisszekrény csináltatását, amiben csak lapos fiókok lesznek, de nagyon sok és csak a megfelelő fiókót kell kihúzni és kéznél van ami éppen kell.De mekkora legyen és hova fogom tenni, az ebédlő asztalt mégsem tehetem ki a szobából!

Petra írta...

Nálam is mindig az van, hogy van egy viszonylag nagy asztalom, de mindig csak egy kb 5×5 centis helyen tudok fűzni, mert a többi tele van gyöngyökkel... De hozzá kell tenni, én szeretem ezt a kedves rendetlenséget :)

Kíváncsian várom mi lesz ebből a szépségből.

Névtelen írta...

A páromnak van egy találó mondása:
"Nem az a baj,hogy kan a galamb,hanem az,hogy nem tojik!"
Szóval:Nem az a baj,hogy gyöngyözöl anyukám,hanem az,hogy íróasztalon már az egér sem tud közlekedni!!
Ha rendet teszek,egy fél nap múlva hasonló állapotok uralkodnak!
Ki érti ezt??!!
Zsu

Piky73 írta...

Jajjjjjjj, de nagyon-nagyon-nagyon ismerős helyzet :)

Unknown írta...

Nálam is ugyanez a helyzet! Nem merném lefényképezni ezt a gyöngykupit. De ez azért van, mert ,,zsenik" vagyunk. :D
,,Csak a kicsinyes ember tart rendet. A zseni átlát a káoszon." (ismeretlen eredetű ,,bölcselet") :)

Ági mama írta...

Nálam is pont ugyanez a helyzet. Rendet rakok, mert már nem férek el, de pár perc múlva ugyanolyan felfordulás van.

Bandrea's Beads írta...

Nálam jártál??? Azt hittem ilyet csak én tudok... de nem... szerencsére!!!! Néha én is elpakolok mindent, de aztán 5 perc múlva abból semmi se látszik:) Pedig van külön kuckóm, aztán mindig elfoglalom a nagy ebédlőasztalt is... Megnyugtatlak: ez így is fog maradni:)

memo írta...

De jó látni, hogy másnál is az helyzet ami nálam! Azt hittem csak én vagyok ilyen "rendetlen". Azért egy kicsit megnyugtató!

Bernadette írta...

Detto! Ez szerintem nem a mi hibánk, hanem az alátétek genetikailag így vannak kódolva. Saját magukon csinálnak rendetlenséget. És ami engem illet,nálam a konyhaasztal, a kanapé és legutóbb a vasalódeszka is, mert ott volt a legvilágosabb az ablak alatt. Úgyhogy fel a fejjel, nem a mi hibánk. Cáfoljátok meg, ha tudjátok :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...